Skidresor

Projet Pyrénées anordnar skidresor både i och utanför pisten. Pyrénées Orientales har 5 skidorter inom 30 min. körning, och slår man ihop dem får man ett riktigt stort område som räcker långt för en vecka. Fördelen är att vi snabbt kan byta byta mellan de olika systemen efter väder & snöförhållanden.
Vi har även resor till Andorra där Grand Valira, Pyrenéernas största skidområde, bjuder på fantastisk skidåkning med många soldagar och bra uteliv.

För den som är ute efter mer äventyrsåkning erbjuder vi Randonnéeskidåkning. Här tar vi oss upp på höga berg med hjälp av stighudar för att sedan njuta av orörd snö i riktig bergsmiljö. Denna typen av resor kräver att man är en duktig skidåkare som klarar av alla typer av snöförhållanden, men man behöver inte ha åkt randonnéeskidor förut. Vår « nybörjarresa » är en blandning av härlig åkning och utbildning. Vi pratar mycket säkerhet, lär oss att utvärdera snökvalitet samt tränar med lavinsökare, sond & spade. Efter en sådan vecka är tanken att du själv ska kunna börja ta dig ut i bergen på egna äventyr.